"Meil oli mängijat number kolm positsioonile vaja ning kuna me välismängijat ei soovinud, siis langes valik Kajupanki peale. Suur tänu Raplale, et nad väga koostööaltid ning nõus olid," lausus Varrak Delfile. "Gregor Arbeti minek ja nüüd Gert Dorbeki vigastus lõid olukorra, kus meil kaks põhimeest number 3 positsioonile on puudu. Peame ikkagi valmis olema, et Dorbek jääb kaheks kuuks eemale. Me lihtsalt ei oleks suutnud nii ära mängida. Armands Škele ja Tyshawn Abbott oleks seda rolli natuke täitnud. Ka Kristo Mangelsoo, kuid teda VTB tasemel veel nii kasutada on vara."

Kajupanki nimel oli Kalev/Cramo valmis saatma Martin Dorbeki TYCO Raplasse. "Läbirääkimiste käigus kujunes nii välja. Rapla oli väga vastutulelik ning otsisid meile sobiva lahendi. Nende soov oli, et Kajupank ikkagi edasi areneda saaks, olgugi, et mehega oli leping sõlmitud," lausus Varrak, kuid kinnitas, et kerge südamega Dorbekist ei loobunud. "Ega tema lahkumine rõõmsaks tee. Meil oli lihtsalt sinna positsioonile mängijat vaja ja olime sunnitud sellise lükke tegema."

Varraku sõnul peaksid mängujuhid Keith McLeod ning Tanel Sokk sel nädalal vigastupausilt naasma, mistõttu ei jää tagaliini Martin Dorbeki lahkumisel ka nii suurt auku. "Kui vaja, siis saab ka Škele mõnda aega mängujuhi koha peal mängida."