Nimelt leppisid BC Kalev/Cramo ja TYCO Rapla meeskondade juhtkonnad täna kokku selles, et kuni hooaja lõpuni vahetatakse mängijad nii, et BC Kalev/Cramost läheb Raplasse Martin Dorbek ja TYCO Rapla meeskonnast tuleb Tallinna mängima Indrek Kajupank. Juba tänastel treeningutel on mehed oma uute meeskondadega treenimas!

Martin Dorbek on 1991. aastal sündinud, 194 cm pikk mängujuht, kes on viimastel BC Kalev/Cramo mängudel ennast tublisti näidanud. Korvpalli Meistriliigas tegi oma debüüdi Martin 17. aastaselt Kuremaa meeskonnas. 2009-2010 hooajal oli ta juba BC Kalev/Cramo ridades, kuid järgmised kaks hooaega põrgatas mees palli Rakvere Tarvas. Käesoleval hooajal sõlmis Martin taas lepingu BC Kalev/Cramoga. Sellel hooajal on Martin mänginud keskmiselt 16 minutit mängus ja teinud märkimisväärseid etteasteid ka viimastes võidumängudes.

Indrek Kajupank on 1988. aastal sündinud, 200 cm pikk korvpallur, kes sellel hooajal mängis siiani TYCO Rapla meeskonnas. Tema viimaste aastate vangerdused klubide vahel on kaudselt sarnased Martin Dorbeku omadega. Nimelt 2007-2008 oli Indrek Triobet/Dalkia meeskonnas aga 2008-2009 oli ka tema koos Martiniga BC Kalev/Cramo ridades ning viimased kaks hooaega lisaks käimasolevale on ta Rapla meeskonda esindanud. Sellel hooajal on ta kesmiselt saanud mänguaega 25 minutit.

Juba järgmisel neljapäeval, 14.02.2013, kui BC Kalev/Cramo võõrustab Saku Suurhallis KK Pärnu meeskonda on publikul võimalus näha Indrek Kajupanka ka juba väljakul mängimas!