Veebruarikuud alustas Kalev võidukalt, alistades kindla teise poolajaga Valgas Maks ja Mooritsa meeskonna. "Esimene poolaeg ei olnud kõige parem esitus meie poolt. Asi jäi keskendumise taha, ei olnud täielikku pühendumust. Aga poolajal sai jutud tehtud ning mehed tulid teise olemise ja hingamisega. See kajastus ka tabloo peal," lausus Varrak intervjuus Delfi TV-le. Küsimuse peale, kas meestele oli riietusruumis vaja kõva häält teha, vastas peatreener: "Üldiselt olen rohkem taktik kui sõimaja."

Kuna Keith McLeod ning Tanel Sokk on endiselt vigastustega välja, täitis mängujuhi rolli peamiselt Armands Škele. Kuna mängujuhid ei astu ka pühapäevases kohtumises Kaasani Unicsi vastu väljakule, peab Škele uut rolli jätkama. "Õnneks on peale Unicsi mängu nädal puhkust. Järgmine nädal tulevad McLeod ja Sokk tagasi. Siis hakkab uus tsükkel meie jaoks. Jaanuarikuust väljusime võidukalt, aga suurte kadudega. Peame ära hindama, mis ja kuidas edasi minna. Mängime Unicsi vastu nii ära nagu on."

Varraku sõnul see, et Unics ilma peatreenerita Kalevi vastu astub, mingit olulist eelist anda ei tohiks. "Eks meil mingid šansid on, aga Unics on favoriit."

Kalev/Cramo ja Unics kohtuvad VTB Ühisliiga kohtumises pühapäeval Saku Suurhallis kell 17.00. Kohtumist on võimalik otseülekandes jälgida Delfist.