Tartus 1.-3. veebruarini toimuvatel meistrivõistlustel selgitatakse Eesti parimad viies erinevas mänguliigis: meeste üksikmängus, naiste üksikmängus, meeste paarismängus, naiste paarismängus ja segapaarismängus.

Meeste üksikmängus asub oma kaheksandat järjestikkust tiitlit püüdma Londoni OM-il 17. koha saavutanud Raul Must, kelle esimene mäng algab laupäeval kell 11.00. Raul Musta sõnul muutuvad Eesti meistrivõistlused tema jaoks aasta-aastalt psühholoogiliselt järjest keerulisemaks, sest teda kui favoriiti soovivad võita kõik ja esireketil lasub, vastupidi, kohustus teistest peajagu üle olla.

Musta peamiseks konkurendiks on viimastel rahvusvahelistel võistlustel head vormi näidanud Eesti teine reket Rainer Kaljumäe, kelle sooviks on muuta meesüksikmängu finaal kõige kõrgematasemeliseks läbi Eesti sulgpalliajaloo ja võtta enda võimetest absoluutne maksimum. Kaljumäe lisab: "Kes sellest mängust võitjana väljub, on teeninud Eesti meistritiitli, kõik alla selle oleks minu jaoks pettumus. Ma ei näe hetkel kedagi teist, kes oleks võimeline finaalis Raulile vastupanu osutama, mistõttu võtaksin selle vastutuse enda peale."

Naiste üksikmängus eelmise aasta võitja ja kümnekordne üksimängu Eesti meister Kati Tolmoff ei osale. Meistritiitlile pretendeerivad nii Laura Vana, Karoliine Hõim kui ka Getter Saar, kes kõik paiknevad maailma edetabelis 200 parema hulgas.

Maailma edetabelis eestlannadest praegu kõrgeimat kohta hoidva ja eelmise aasta parimaks naissulgpalluriks valitud Laura Vana kommentaar on napp: "Lähen võitma! Kui pean nimetama kõige raskema vastase, siis selleks on ilmselt Karoliine Hõim."

Võistlus algas reedel kell 16 kvalifikatsiooniturniiriga ja jätkub laupäeval algusega kell 10 põhiturniiriga. Finaalid ja kolmanda koha mängud algavad pühapäeval kell 10. Finaalmängude otseülekannet on võimalik vaadata Delfi TV-s!

Võistluse tabeleid ja tulemusi on võimalik vaadata aadressilt http://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=1F073B12-265A-4A9D-8639-19F0FD355C2F