Parima eestlasena sai Peeter Kümmel Sotši vabatehnikasprindis 42. koha, Timo Simonlatser oli 54. ja Anti Saarepuu 59. Ainus eestlanna Kaija Vahtra lõpetas 56. kohal.

"Mingit treeninglaagrit me Sotši etapi eel ei teinud. Olid vaid Eesti meistrivõistlused Lauluväljakul. Kodunt 1400 meetri peale võistlema tulla pole kõige lihtsam, aga selle vabanduse taha ei tahaks pugeda. Suusk oli tegelikult ka okei, kuid sooritus kujuneski selliseks, nagu protokollist näha võib," oli Olle nõutu.

Olle märkis, et enamus veerandfinaalkohtadest läksid meeste sõidus venelastele, keda 30 parema sekka jõudis tervelt üheksa. "Seda oli arvata, et venelased on kodus tugevad," sõnas Olle.

Kuidas kolme nädala pärast algavateks Val di Fiemme maailmameistrivõistlusteks, kust Eesti suusaliit loodab sprinteritelt lausa medalit, vormi saada, Olle öelda ei osanud.

"Sprinditreeneril Björn Kristiansenil tuleb nüüd mõelda, mis annaks nende kolme nädala jooksul teha, et MM-iks vorm oluliselt teravam oleks. Järgmisel nädalavahetusel tullakse starti Jõulumäel Skandinaavia karikaetapil. Pärast seda on ees otsustamisaeg, kes millisel distantsil MM-il võistlustulle läheb," lisas Olle.