"Olen õnnelik, et see tehing teoks sai. Valisin PSG, sest ma näen, kuhu see meeskond pürgib. Pariis on suurepärane linn, kuid nüüd on siin ka klubi, kes saavutab järgmise 10, 15, 20 aasta jooksul suurt edu. Mul on suur au olla PSG-ga seotud," rääkis Beckham.

Inglane lisas, et kogu tema PSG-s teenitav palk läheb laste heategevusfondi. "Ma ei saa siin palka. Kogu minu teenistus läheb kohalike laste heategevuseks. Mul on selle üle väga hea meel," tunnistas Beckham.

Detsembris LA Galaxyst lahkunud ja vabaagendiks saanud Beckhamil oli palju pakkumisi, mille vahel valida, kuid inglane otsustas PSG kasuks ka seetõttu, et saaks mängida UEFA Meistrite Liigas.

Lisaks sai üheks kaalukeeleks klubi peatreener Carlo Ancelotti. "Carlo on üks parimaid treenereid, kelle käe all olen mänginud," meenutas Beckham AC Milanis laenul oldud aega. Toona oli Itaalia klubi juhendajaks just Ancelotti.

Beckham tunnistas, et ootab väga ka Zlatan Ibrahimoviciga koos mängimist: "Ta on suurepärane jalgpallur. Juba aastaid tagasi Inglismaa koondisega Rootsi vastu mängides olin kindel, et temast saab üks parimaid jalgpallureid maailmas."

Beckham alustas oma karjääri Manchester Unitedis, kus võitis kuus Premier League`i tiitlit, kaks Inglismaa karikavõitu ja ühe Meistrite Liiga tiitli. ManUst siirdus Beckham Madridi Reali ja sealt edasi 2007. aastal Galaxysse.