Ta mängis psühhoterroristi küüsi langenud Kati Witti. Politseinik Martin Breiter (Matthias Köberlin) peab staari kaitsma, kuid sündmuste keerises satub ta hoopis sõltuvusse iluuisutajat ümbritsevast glamuurist. Kuigi story pole sugugi paha, pole filmitiim (autor ja režissör Bernd Böhlich) osanud sisu realiseerida. Kogu tegevus, kaasa arvatud õnnelik lõpp, tundub pigem ebausutavana.

Pealegi - see, et Katarina Witt on maailmakuulus, ilus ja iluuisutamise ikoon, ei tähenda kaugeltki veel seda, et tal oleks automaatselt näitlemisoskus - siin ei aidanud kunagist jääkuningannat isegi eelnevalt võetud näitlemistunnid. Katariina Suur ise jäi küll oma oskustega filmis rahule, kuid mitte televaatajad, kes ei jaksanud seda isegi lõpuni vaadata. Kui filmi alguses istus Saksamaal telerite ees 1,71 miljonit vaatajat, siis lõpupoole ainult 0,72 miljonit ehk 2,1 protsenti kõikidest kolmapäevaõhtu televaatajatest.

Kui kunagi peaks tõepoolest Katarina Witti elulugu kinodesse jõudma, siis oleks parem kui produtsent palkaks peaosasse näitleja, kes õpiks iluuisutamist – kui iluuisataja, kes proovib näidelda. Sellel arvamusel on kõik tähtsamad saksa meediad.