Pühapäeval VTB Ühisliiga kohtumises parema jala hüppeliigest vigastanud Tanel Sokk on klubi füsioterapeudi Priit Lehismetsa hinnangul palliväljakult eemal minimaalselt 2 nädalat. Endiselt pole klubi treeningutega ühinenud ka 13. jaanuaril mängus Donetskiga jala pihta löögi saanud Keith McLeod. Peatreener Varraku sõnul ameeriklane endiselt lonkab ja lootused, et ta laupäeval Prienai vastu platsile astub on imeõhukesed.

"Homme Jelgava vastu McLeod kindlasti ei mängi, laupäevane kohtumine võib kõne alla tulla. Ausalt öeldes olen ka ise traumeeritud, sest meeste vigastused teevad olukorra ütlemata keeruliseks," kommenteeris Varrak Delfile. "Mängujuhi kohal peavad nüüd hakkama saama Martin Dorbek, Gert Dorbek ja Armands Škele. Ka Gert Dorbek tegi viimases kohtumises kaasa süstide toel, ta väänas treeningul hüppeliigest. Pikkadega hakkab asi laabuma, mehed saavad terveks, aga nüüd on probleeme tagumistega," tõdes Varrak.

Kalev/Cramo laupäevast kohtumist leedulaste Prienaiga vahendab otseülekandes Delfi TV. Mäng algab Saku suurhallis kell 17.