Narva ja Panter Purikate mängus pääses pealinna klubi juhtima juba 2. minutil kui täpne oli Olle Sildre. Seejärel skooris aga neljal korral järjest külalismeeskond ning sellega oli asi tehtud. Kaks tabamust läks Aleksandr Titovi arvele, lisaks sai ta kirja ühe söödu. Kolm resultatiivsuspunkti (1 värav + 2 söötu) kogus narvalastest ka Aleksandr Bogdanov. Lõppseisu 2:4 vormistas viimasel minutil arvulisest ülekaalust Pelle Sildre. Pealelöögid Narvale 36-22.

Kalev Välk oli laupäeval omapäraselt kulgenud kohtumises parem Viru Sputnikust pöörates seisu enda kasuks alles viimasel kolmandikul. Imelise mängu tegi Vassili Titarenko, kes viskas kõik Tartu meeskonna 5 väravat, neist kolm otsustaval kolmandikul. Kolm söödupunkti sai võitjate poolel kirja Ivan Loginov.

Vaatamata sellele, et Tartu mänguline ülekaal oli ilmselge juhtis Kohtla-Järve kahe kolmandiku järel 3:2. Kõnekat keelt ühe meeskonna ülekaalust räägivad pealelöögid, kus Tartu paremus oli 69-12! Viru Sputniku 20aastane väravavaht Andrei Galõnski tõrjus koguni 64 vastaste pealelööki.