Eelkõige arvas Pound seda sellepärast, kuna kartis Armstrongi intervjuus ültevat, et rahvusvaheline jalgratturite liit UCI aitas tal omal ajal dopinguga vahele jäämist kinni mässida. Tegelikult tunnistas Armstrong, et midagi sellist ei juhtunud.

"Me võime öelda: teil on probleem ning võtke parem neli või kaheksa aastat selle lahendamiseks ning tulge tagasi siis, kui te valmis olete ja me vaatame, kas on hea mõte teid programmi tagasi panna," rääkis Pound.

"Tuleb vaadata, kui suures ulatuses ta asju üles tunnistas. Mõned ajalehed väidavad, et ta sai kõrgematelt ametnikelt abi ning ta on valmis sellest ka rääkima."

Intervjuud Oprah'le tunnistas Armstrong, et tegi UCI-le 250 000-dollarilise annetuse, kuid mitte selleks, et nad tema dopingutarvitamise kinni mätsiksid. "Positiivset testi ega labori kinni maksmist polnud. Seda ei juhtunud. Minult küsiti raha. Mingit diili polnud. See polnud mitte millegi kinnimätsimiseks. Nad ütlesid, et neil pole piisavalt raha. Ma olin karjääri lõpetanud ja mul oli," rääkis Armstrong.