60 meetri tõkkesprindis sai Pahapill 8,21-ga teise koha. Kiireim oli Rauno Kirschbaum 8,16-ga. Võistlusõhtu parima tulemuse eest kandis hoolt 18-aastane pärnulane Keiso Pedriks, kes püstitas samal alal uue Eesti juunioride rekordi, läbides distantsi 7,91-ga. Varem Kirschbaumi nimele kuulunud tippmarki parandas Eva Kuninga hoolealune suisa 14 sajandikuga. Olgu mainitud, et juunioride klassis on tõkkesprindis madalamad tõkked kui meestel, tõkete vahe on aga sama.

Pahapill võistles ka 60 meetri jooksus, kus jäi 7,22-ga napilt finaalist välja. "Esimese võistluse kohta pole paha," iseloomustas mitmevõistleja, kes sel talvel sprindialadel polnud veel startinud, oma tänaseid tulemusi. Neljamehelise finaali, kus eeljooksude kiireim Veiko Aunapuu valestardi tõttu disklahvi sai, võitis Timo Tiismaa 7,02-ga. Richard Pulst tegi eeljooksus valestardi ja seetõttu aega kirja ei saanud.

Põnevaks kujunes meeste kaugushüpe, kus kolm paremat mahtusid 9 sentimeetri sisse. Võistluse võitis Kaarel Jõeväli 7.43-ga, teine oli Richard Pulst 7.36 ja kolmas Mikk Meerents 7,34-ga. Kõige enam võib tulemusega rahule jääda hiljuti kõrgushüppes 2.17 ületanud (video siin) Meerents, kelle jaoks oli tänane tulemus uus isiklik rekord.

Detsembris kuulitõuke noorterekordi Margus Hundilt enda nimele võtnud Ats Kiisa tõukas täna meeste kuuli 14 meetri ja 82 sentimeetri kaugusele, mis tähendab noormehe isikliku rekordi kordamist.

Eesti teivashüppe rekordinaine Lembi Vaher jäi täna tulemuseta, kuna algkõrgust kolmel katsel ületada ei suutnud.

Eesti kõigi aegade tabelis kõrgushüppes teist kohta jagav Grete Udras tegi seekord kaasa 60 ja 200 meetri jooksus, tulemused vastavalt 8,19 ja 27,57.

Video esimesel rajal jooksnud Keiso Pedriksi uuest noorterekordist (7,91):