Ajalehe andmetel tunnistas Armstrong teletähele, et tarvitas dopingut 90ndate keskel enne vähidiagnoosi. USA Today väitel on Armstrong ja tema esindaja olnud ühenduses ka USA antidopinguorganisatsiooniga, leppimaks kokku kohtumine, kus ta end "täielikult avab" ja vastab kõikidele küsimustele.

"Me ei kinnita praegu ühtegi intervjuud puudutavat detaili," ütles Oprah' saate pressiesindaja Reutersile.

Armstrong on seni kiivalt igasugust keelatud ainete tarvitamist eitanud, kuid kui USA dopinguagentuur eelmisel aastal raporti avaldas, kus Armstrongi osalus suures dopinguprogrammis tõestatud, ei ajanud rattur enam sõrgu vastu. Ning USA Today anonüümse allika sõnul sai eile tõeks ka kauaoodatud ülestunnistus. Ometi ei täpsusta leht, milliste ainete tarvitamise Armstrong üles tunnistas.

Oprah Winfrey kirjutas eile Twitteris: "Kuulasin just Lance Armstrongi üle. Rohkem kui kaks ja pool tundi. Ta oli selleks valmistunud."

Ühtlasi ütles Oprah, et on valmis enne saate eetrisse minekut intervjuu kohta veel rohkem detaile avaldama CBS teisipäevases hommikusaates.

Kui esialgu pidi intervjuu toimuma Armstrongi kodus, siis viimasel hetkel viidi see üle ühte Austini kesklinna hotelli, kuna reporterid ja fotograafid olid tema maja sisuliselt ümber piiranud.