Takistussõidus kuulutati parimaks noorsportlaseks tänavu Eesti meistritiitlit kaitsnud ning tublisti Euroopa meistrivõistlustel osalenud Kätlin Sehver. Parim juunioride vanuseklassi takistussõitja möödunud hooajal oli Susan Kaleta ning parim poniklassi esindaja Linda Randpere.

Koolisõidus tunnistati parimaks noorsportlaseks Tondi Ratsaspordiklubi sportlane, tänavune noorteklassi Eesti meister Getter Kangur. Juunioride arvestuses läks tiitel suvistel meistrivõistlustel noorte vanuseklassis hõbemedali väärilise tulemuse teinud Ruudu Soole ning poniklassis nii juunioride kui poniklassi tänavusele meistrile Marii-Heleen Raidmetsale.

Parimaks kolmevõistluse seenioriks möödunud hooajal oli tänavu ka kolmevõistluse Euroopa meistrivõistlustel osalenud Madli Murel, kes pälvis aasta parima kolmevõistleja tiitli ühtlasi ka noorte vanuseklassis. Juunioridest sai tunnustuse osaliseks Dagmar Ainsoo ning poniklassis Kati Raidma.

Kestvusratsutamise seenioride vanuseklassis kuulutati parima sportlase tiitli vääriliseks Soomes Põhja- ja Baltimaade meistrivõistluste seitsmes koht ning tänavuste Eesti meikstrivõistluste pronks Anne Rohtla. Noorte arvestuses läks tiitel kehtivale Eesti meistrile Kairit Kalbrele ning juunioride- ja poniklassisklassis võttis tiitlid Helina Kalev.

Rakendispordis tunnustati lõppenud hooaja parima sportlasena Riina Rõad.

Aasta parimateks harrastajateks kuulutati takistussõidus Risto Märtson, koolisõidus Katrin Tinno ning kolmevõistluses Ervi Kaasiku.

Klubide arvestuses läks parima tiitel takistussõidus Ratsaklubile Ruila Tall, koolisõidus Tondi Ratsaspordiklubile, kolmevõistluses Järvamaa Ratsaspordiklubile, rakendispordis Märjamaa Spordiklubile ning kestvusratsutamises Ratsaspordiklubile Estonian Endurance Riding.

Lisaks Eesti Ratsaliidu punktitabelite põhjal selgitatud parimatele ratsanikele ja klubidele jagati möödunud hooaja eest tiitleid ka kategooriates, kus võitja selgitas publikuhääletus. Parimaks hobuseks tunnistati kolmevõistleja Siret Saksa ratsu Wiplala S. parimaks treeneriks Alla Gladõsheva, parimaks võistluseks Perila Summer Show ning aasta üllatajaks takistussõitja Paul Argus. Samuti tunnustati oma eriliste oskustega Eesti ratsasporti edendanud Alar Õunmaad ning Eesti ratsaspordi arengusse enam kui kümne aasta jooksul olulise panuse andnud Heiti Häält.