Siena mäng ei kulgenud sujuvalt algusest lõpuni, näiteks kohe kohtumise alguses jäädi taha 2:16 ning kokku tehti suisa 16 pallikaotust.

"Mäng oli tõepoolest rabe ning mitte just kõige parema kvaliteediga. Palju tehnilist praaki ning valesid otsuseid just rünnakul. Õnneks saime mängu lõpupoole kaitse enam-vähem pidama ning rünnakul realiseerisime omad võimalused," rääkis 6 punkti toonud Kangur Delfile.

Kangur jagab number nelja peal (suur äär) mänguaega endise Tartu Rocki korviküti, grusiin Viktor Sanikidzega, kes paistab hooaja käigus üha paremasse hoogu minevat. Kuigi eestlase ja grusiini mängustiilid on erinevad, ei pane Siena peatreener naljalt mehi samal ajal väljakule. Mängus Himkiga pääses Kangur platsile 13 minutiks, Sanikidze viibis väljakul poole kauem.

"Ausalt öeldes oleme me suutelised tegelikult ka koos mängima, aga üldjuhul pole sellist vajadust tekkinud. Viktor on viimastes mängudes tõepoolest hästi mänginud ning kui see võistkonna võidule kaasa aitab, siis pole nurisemiseks põhjust. Loomulikult sooviksin ma rohkem mänguminuteid, kuid tihtipeale sõltub see ka vastastest ning peatreeneri vajadusest erinevaid mängijaid erineva koosseisu vastu kasutada."

Eesti viimaste aastate parima korvpalluri käimasolev hooaeg kujuneb üsna pikaks, kui arvestada, et enne klubihooaega aitas ta ka Eesti koondisel EM-valikturniiris mehetegusid teha.

"Hooaeg hakkab alles poole peale jõudma ning pikk tee on veel minna, nii et väsimuse üle kurta ei tohi. Eks graafik on loomulikult tihe ning mänge ja sõite on palju, aga samas oleme me siin ise selle tee valinud, seega kedagi peale enda süüdistada ei saa," ei kurda Kangur profisportlase pingelise elu üle.

Eelmises Euroliiga kohtumises Istanbuli Fenerbahce Ülkeriga tegi Kangur viga hüppeliigesele.

"Jalg on veel veidi valulik, aga ega mängimist ja treenimist see enam väga ei sega. Selliseid asju ikka juhtub ning tähtis on võimalikult kiiresti paraneda ja taas rivis olla," vaatab Kangur lootusrikkalt tulevikku.