"Kõik, kes varem pobisesid, et Räikkönen pole motiveeritud, räägivad nüüd mulle, et nad teadsid kogu aeg, et Kimi on endiselt väga tugev," rääkis Lopez intervjuus Gazzetta dello Sportile.

"See lõbustab mind. Teadsin, et see kriitika lõpeb just nii. Räikkönen on lisanud oma suurele talendile ka suure töötahte ning tulemused räägivad enda eest."

Lopezi sõnul on Lotuse meeskond andnud Räikkönenile palju vabadust, millest on suur kasu olnud: "Räikkönen saab keskenduda vaid kõige tähtsamale, kõiges muus on ta vaba. Ta on leidnud hea tasakaalu."

Lopezi arvates oleks suurim viga, mida meeskond saaks teha, Räikköneni vabaduse piiramine. "Teda kontrolli all hoida? Mitte mingil juhul. Räägin temaga iga nädal ja näen, kui hästi ta ennast tunneb. Ta on ääretult entusiastlik ja motiveeritud. Ma tahan, et minu meeskonnas sõidaksid inimesed, mitte robotid."

Lopez kiitis ka soomlase meeskonnakaaslast Romain Grosjeani, kellel on täielik meeskonna toetus. "Romain on ülekohtuselt palju kriitikat saanud mõne avarii eest, milles ta osales. Ta on väga kiire ja hea piloot ning ma ootan temalt algaval hooajal palju."