“2012. aasta oli Viasat Sport Balticu jaoks väga edukas, sest näitasime rekordilise arvu tunde spordiülekandeid – kokku 2280 tundi, millest oluline osa ka otseülekannetena,” kommenteeris Viasat Eesti turundusjuht Mari Villem. “See teeb kokku ca 6 tundi ja 15 minutit unikaalseid spordisündmusi päevas. Möödunud aastal avanes esmakordselt võimalus näidata ka käsipalli ja moto-speedwayd.”

“Selline hulk maailma tippspordi tähtsündmusi ja veel eesti keeles peaks küll kõik Eesti spordisõbrad teleri ette naelutama,” sõnas teiste tuntud Eesti sportlaste seas Viasat Sport Baltic kanalil kommentaatorina kaasa lööv endine tippjalgpallur Mart Poom. “Arusaadavalt ei saa ma varjata ka rahulolu, kuivõrd palju sai tänu Viasat Sport Balticule jälgida maailmatasemel kõrgliigasid nagu Inglismaa Premier League ja UEFA Meistrite Liiga ning korvpalli Euroliiga,“ lisas Poom.

Viasat pakub parimat spordikanalite valikut Eestis, sealhulgas Viasat Sport Baltic, millel on rahvusvaheliste võistluste ülekandeõigused. Kanal edastab aastas üle 1400 tunni otseülekandeid spordigurmaanide lemmiksündmustelt ning edastatav sisu on valitud spetsiaalselt Eesti spordifännide eelistusi arvesse võttes.

Spordikommentaatoriteks Viasat Sport Baltic kanalil on oma ala spetsialistid ja Eestis armastatud sportlased nagu Mart Poom, Rauno Pehka, Marko Kristal, Ott Järvela, Kalev Kruus, Margus Uba, Indrek Petersoo, Dannar Leitmaa, Kristjan Jaak Kangur, Risto Sarapik, Vallot Pukk, Ahti Kullervo Jõgi, Indrek Linde, Kaido Kadak, Michel Lehtmets, Märt Elbre, Heiti Kender ja Risto Klausen.