Tänavused suuremad eesmärgid on samuti seotud U23 EM´iga, mis peetakse Tallinnas ning vargsi unistab eestlanna suisa medalist. Ka 2016. aasta Rio de Janeiro suveolümpia on mõtetes, ehkki selle tasemeni annab veel minna. Aga, ambitsiooni ja tahtmist tundub olevat ning see sümbioos võib kokkuvõttes tähendada suurte sihtide täitumist.

Huvitaval kombel sai Eesti parim naistõstja alaga tõsisemalt sina peale sellises kauges Lõuna-Ameerika riigis nagu Ecuador. 2009. aasta sügisel sattus ta Ecuadori vahetusõpilasena. "Otsisin ise koha, kus oli võimalik tegeleda just klassikalise tõstmisega. Seal olid olemas treenerid Kuubalt ja Venemaalt ning üllatuslikult treenis samas ka Ecuadori juunioride koondis, mis oli minu jaoks lisaboonuseks. See andis rohkelt motivatsiooni juurde. Seal ma saingi suurema tõstmise pisiku külge," rääkis Põdersoo seikadest teises maailma otsas.

Muide, Triin Põdersoo isiklik rekord rebimises on 81 kg, tõukamises 100 kg ja kogusummas 180 kilogrammi. Iga mees võib jõusaalis vabalt järele proovida, kui raske või kui kerge neid kilosid sirgetele kätele saada on.

Vaata Triin Põdersooga tehtud intervjuud täismahus: