Kohtumise esimene veerandaeg möödus tasavägiselt. Kumbki meeskondadest ei suutnud initsiatiivi endale haarata, vaid juhtohjad käisid ühe käest teise kätte. Kui veerandi keskpaigas oli paaripunktilises eduseisus HITO, siis kümne minuti lõppedes oli peal omakorda TTÜ, seisuks 27:24. Teisel kümnendil jätkus pingeline heitlus. HITO osutas Tallinna meeskonnale suurt vastupanu ning oli esimese poolaja järel juhtimas 49:45. „Olime mänguks hästi valmis ja esimene poolaeg tuli meil hästi välja. Meie murelapseks on siiani kolmas veerand, kus ka sel korral tuli mõõn sisse, mida vastane kasutas oskuslikult ära,“ arutles KK HITO peatreener Priit Sternhof.

Ka teisel poolajal jätkus punkt-punkti mäng, kuid nüüd oli aktiivsemaks pooleks juba TTÜ, kes hakkas tasapisi oma mängutempot vastastele peale suruma, tehes kolmanda veerandaja teises pooles 13:0 vahespurdi ja otsustades enne otsustavat kümmet minutit 67:55. Viimasel veerandil püsis vahe juba kindlalt ning TTÜ võttis 7. võidu G4S KML-is tulemusega 82:66.

Heas hoos oli TTÜ KK keskmängija Andrew Arnold, kes viskas 28 punkti ja võttis lauast 9 palli. Teda toetasid Jaan Puidet 16, Kiur Akenpärg 15 ning Erik Keedus 11 silmaga. HITO poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni Siim Laur ja Sander Saare, kes tõid vastavalt 21 ja 16 punkti.