70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiri nimekaimad osalejad olid Eesti tippmängijaid Henri Käsper, Aleksandr Arutjunov, Rikard Relander ja Lardo Leheste. Kuulsuste duellis kohtusid seevastu laulja Maarja-Liis Ilus ning jalgpalliklubi FC Levadia peatreener Marko Kristal.

Kuna Kristali turniir sai läbi juba viiendal mängutasemel, võitis kahevõitluse Maarja-Liis Ilus. Kahjuks ei suutnud temagi auhinnalist kohta saavutada, kuigi jõudis turniiril 50 parema sekka. Sellest hoolimata jäid mõlemad staarid turniiriga rahule. „Oli väga mõnus sellises seltskonnas pokkerit mängida, kuigi kaardijooks oleks võinud mõnevõrra parem olla,“ arvas Eesti koondise eest 143 kohtumist pidanud vutilegend.

Ligi 12 tundi väldanud turniiri esikolmik otsustas sõlmida omavahelise kokkuleppe ning jagada poodiumikohad ning auhinnaraha vastavalt punktide arvule. Esikoha ning 1844 eurot teenis Marek Selgeveer, kes ei häbenenud tunnistada, et turniir oli küllaltki väsitav. „Kokkuleppe sõlmimine oli mõistlik, sest edasine mäng tähendanuks sisuliselt loteriid. Võit maitseb aga hästi ning selle tähistamiseks kavatsen eelkõige kõvasti magada!“

See ei olnud Marek Selgeveerile esimene võit Triobet Live pokkeriturniiril, kuigi eelmisest korrast on möödunud üle nelja aasta. 2008. aasta detsembris alistas ta 54 vastast, teenides toona 16 445 krooni ehk 1051 eurot auhinnaraha.

Teine ja kolmas koht läksid kogenud pokkerihaidele Aleksandr Arutjunovile ning Mel Palmile, kellest esimene teenis analoogselt võitjaga 1844 ning teine 1300 eurot. Auhinnalistele kohtadele jõudsid turniiri 14 parimat, kellest kümmet parimat premeeris Triobet 100-eurose lisaboonusega. Esimesena jäi auhinnarahadest välja turniiri parim naismängija Piret Sokmann, kes teenis aga eriauhinnana kaks 50-eurost turniiripiletit 2013. aasta Eesti meistrivõistlustele.