Esimestel minutitel oli aktiivsemaks pooleks Kalev/Cramo, kes haaras Armands Škele ja Keith McLeodi juhtimisel ohjad enda kätesse. Pärnu mäng kogus tuure ning varsti olid ees juba nemad. Veerandaja lõppedes oli mõnepunktilises eduseisus siiski Cramo, seisuks 22:18. Teisel kümnendil jätkus tasavägine mäng. Juhtohjad käisid pidevalt ühe meeskonna käest teise kätte ja kumbki ei suutnud oma mängutempot peale suruda, poolajale mindigi viigiseisul 43:43.

KK Pärnu president Mait Käbin oli mängijatega rahul: „Pärnu näitas Cramole kenasti hambaid. Kristjan Kitsing oli mänguks hästi valmis ja tegi hea esituse. Viimastel minutitel saime vahe kahe punkti peale ning oli võimalus kolme proovida. Kahjuks see ei läinud, kuid oleks see läinud, oleks juba järgmine oleks õhus olnud. Tegime dream team’i vastu südi partii. Nii kaitses kui ka rünnakul tegi mõnigi mängija keskmisest parema soorituse. Nii pealtvaatajad kui ka poisid said tunda mängu täie raha eest.“

Kalev/Cramo oli riietusruumis teinud omad korrektuurid ning haaras teisel poolajal juhtimise kiirelt enda kätesse, tehes 14:2 vahespurdi. Veerandaja teises pooles leidsid pärnakad endas uut mänguhoogu ja enne otsustavat veerandit oli vahe veidi vähenenud, kuid juhtis siiski Cramo 62:54. Viimasel kümnel minutil tegid pärnakad tulise ja hoogsa vahespurdi, kuid murrangut mängu neil ei õnnestunud siiski tuua. Alar Varraku hoolealused võitsid kohtumise 76:71.