Delfil õnnestus napp kommentaar ka saada ja vandeadvokaat Aivar Pilve vastus arupärimisele kõlas: "Pean kahjuks teatama A.Veerpalu kaitsemeeskonna nimel, et me ei pea õigeks ja võimalikuks praeguses menetlusstaadiumis kommenteerida erinevaid arvamusi, vihjeid ja ajakirjanduslikke spekulatsioone nii sisulistes küsimustes kui ka võimaliku lahendi suhtes. Kohus võib neid arvamusi käsitleda kui soovi kohtu mõjutamiseks avalikkuse ja ajakirjanduse kaudu."

Seega Veerpalu kaitsetiim midagi sisulist enne kohtuotsust välja öelda ei kavatse. Praegu teada oleva info kohaselt peaks Rahvusvaheline Spordiarbitraaž Veerpalu dopingujuhtumi osas lõpliku otsuse langetama veebruaris.

Anonüümse vihjena on sotsiaalmeedias liikvele lastud infokild, mis just nagu kergitab Veerpalu dopingujuhtumi saladuseloori ning annab aimu, miks FIS ja WADA Lausanne´i spordikohtus hädas on. "Siseinfo ütleb, et kasvuhormooni testi väljatöötaja keeldus tegelikult testi algselt WADA-le müümast, kuna testi looja oli kindel, et antud test ei ole hetkel veel pädev dopingut organismist tuvastama. Seejärel sai antud testi müügi õigused endale üks WADA liige, kelle käest WADA nüüd suurte rahade eest seda sama testi sisse ostab."