"Ma ei näe meie grupis ühtegi raudkindlat edasipääsejat, kellel oleks play-off koht ette ära planeeritud. Isegi Barcelona ei tundu üle mõistuse kõva, kuna Hispaania liigas on nende seis nigel. Tõsi, Euroliigas on nad mänginud hästi, kuid järelikult neil ikkagi on nõrgad kohad olemas, mida Hispaania klubid oskavad edukalt ära kasutada," kommenteeris Kangur Euroliiga vahegrupi väljavaateid Delfile.

Siena alustas vahegruppi 79:69 võiduga Tel Avivi Maccabi üle. "Tegelikult päris rahule ei saa esitusega jääda, tahtnuks veelgi suuremalt võita," üllatas Kangur enesekindla avaldusega ja lisas: "Meil olid mängus teatavad nõrkuseperioodid, mida tulnuks vältida. Usun, et ka ise teeninuks rohkem mänguaega kui vigade probleem poleks kummitanud. Võit oli hea, aga arvestades tihedat konkurentsi edasipääsule võinuks mõned plusspunktid lisaks olla."

Sel nädalal ootab Sienat ees esimene mäng võõrsil kui Istanbulis kohtutakse reedel Fenerbahce Ülkeriga. "Kindlasti tuleb kõva lahing. Ülker pole seni ehk loodetud tasemel mänginud, kuid koosseis on neil paberil hirmkõva. Lisaks on meil vastas Siena endine peatreener Simone Pianigiani. Ülker on samuti meeskond, kes võib vabalt alagrupist play-offi pääseda, nagu Barcelona, Olympiakos, Maccabi, Himki ja meie. Kindlasti ei tohi maha kanda ka Caja Laborali ning Besiktasi. Nõrku vastaseid enam ei ole ning iga punkt on kaalul," sõnas Kangur kogenud pallurile kohaselt. "Ehkki konkurents on karm, ei näe ma ühtegi põhjust, miks Siena peaks jääma play-offi ukse taha. Suudame kõigiga mängida, eriti kodus," toonitas Kangur.