„Jõulupühad on meie mängijatele jälje jätnud. Vastased pakkusid meile teistsugust mängu kui arvasime ja me ei saanud algul asjale jälile. Kui jälile saime, oli juba liiga hilja,“ rääkis Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf.

Pärast puhkepausilt tagasitulekut oli Tallinna Kalev teinud mängu korrektuurid, tehes 13:2 vahespurdi ja hakates tasapisi vahet vähendama. Viimasel kümnendil püsis vahe 20 punkti piirimail ning Pärnu liikus ikkagi kindlalt võidu suunas, lõpptulemus 93:75.

„Alustasime hästi. Esimene poolaeg oli meie jaoks suhteliselt ideaalne. Tundus, et vastaste treener läks närvi, vahetas juba kolmekaupa mehi. Aga nagu meil kombeks on, siis andsime teisel poolajal järgi. Peatreeneriga tegime vaheajal nalja, et 15 punkti suudame neile ikka tagasi anda. Aga meestel oli õnneks enesekindlus juba käes ja nii see võit tuli,“ lausus KK Pärnu abitreener Rait Käbin.

Pärnu poolelt oli resultatiivseim Kristjan Evart, kes viskas 21 punkti. Augustas Peciukevicius lisas 17, Rain Raadik 15 ning Osvaldas Matulionis 13 silma. Peciukevicius tegi kaksikduubli, andes lisaks 10 resultatiivset söötu ja võttes lauast 6 palli. Üleplatsimees oli 30 punkti ja 14 lauapalliga Emmanuel Okoye Tallinna Kalevi poolelt.