Eilse järel kolisid nii Narva kui Kohtla-Järve hokimeeskonnad tänaseks Narva, et seal maha pidada selle aasta viimane hokilahing Škoda jäähoki  meistriliigas. Ning ühtlasi oli see viimane neljas nende meeskondade omavaheline mäng sel hooajal.

Esimene positiivne uudis oli see, et Artjom Rozenberg oli võimeline väravasuule uisutama ka täna ning eilse foonil lubas see juba vähemalt mingisugust võimalust Kohtla-Järve meeskonnale. Mängu algus siiski väga palju optimismi selles suunas ei tõstnud. Napi kahe minutise mängu järel
avas PSK aasta hokimängija Pavel Kulakov skoori. Ning paar minutit hiljem tegi Aleksandr Bogdanov kodumeeskonna edu juba kaheväravaliseks. Siis aga kaevuritelinna kaitsemängija Aleksei Petrovitsi löök maandus Narva meeskonna väravas. Ning edasine oli juba jälle hokimäng. Suurepärases hoos olev Kulakov tegi taas Narva meeskonna edu kaheväravaliseks. Ning Mark Punger vähendas vahe minimaalseks. Tablool numbrid 3:2 ning nii mindi vastu kolmandiku viimasele minutile. 30 sekundit enne kolmandikku lõpetavat sireeni vormistas oma hooaja esimese kübaratembu Kulakov. Ning viseterohkes mängus (pealevisked Narvale 19-15) mindi vaheajale 4:2 numbrites.


Teisel kolmandikul selline lahtine mäng jätkus. Ning esimestena jõudsid sihile Viru Sputniku mehed. Just nende kogenud liidrid skoorisid. Anton Nekrassovi ja German Kovaljovi väravate järel põlesid tablool 4:4 viiginumbrid. Ning pool mängust selja taga. Narva, kes teel liiga ainuliidri kohale ning seni liigas ainsagi punktita Kohtla-Järve mängus! Narva meeskonna treenerid nõidusid, mis nad nõidusid ning siis toimuski muurang. Narva meeskond sai kui uue hingamise ning skooris üheksa minuti jooksul kolm korda. Väravate autoriteks mõlemad Iljini vennad – Ilja ning Kirill – ja
Pavel Narvet. Ning turvaline 7:4 edu kahe kolmandiku järel. Kui eilses mängus oli teine kolmandik hooaja esimene, mille Viru Sputniku meeskond võitis, siis tänases mängus oldi teisel kolmandikul see meeskond, kes tegi vastasest enam pealeviskeid – 15:14.


Viimasel kolmandikul saabus jääle Jõulurahu. Kohtumise viimase ning kolmandiku ainsa värava lõi Aleksandr Titov (ka eile lõpetas tema värav mängu)… 8:4 võidunumbrid kodumeeskonna kasuks. Ning taas olid ka pealevisked üsna võrdsed – 11-10 Narvale. Karistusminuteid jagas Igor Tšernõšov Narvale 6 ja Kohtla-Järvele 4, kogu mängus kokku 14 mõlemale meeskonnale. Škoda jäähoki meistriliigas on nüüd Narva PSK:l 27 punkti 11:st mängust, Tallinna Viiking Spordil 24 punkti 10:st mängust, Tartu Kalev Välgul 12 punkti 8:st mängust, Tallinna HC Panter Purikatel 9 punkti 9:st mängust; Kohtla-Järve Viru Sputnik 10 mängu järel endiselt 0 peal. Enne Jõulupausi on resultatiivsustabeli tipus vennad Ivanovid Tallinna Viiking Spordi meeskonnast. Sergeil on 10+23=33 punkti ning Maksimil 18+14=32 punkti. 


Maksim Ivanov on 18 väravaga ka liiga esisnaiper, vaid ühe vähem on visanud narvalane Bogdanov.
Nüüd on aeg soovida EJHLi ja Škoda jäähoki meistriliiga poolt Rahulikke Jõulupühi ning Head Uut Aastat!!! Kohtume jäähallis juba 2013. aasta alguses.