Mäng algab kolmepunktivisetega, mida Amblal on õigus visata kümme. Viis mängijat viskavad igaüks kaks kaugviset.

Kerde sõnul läheb Ambla tänasele mängule vastu võidumõtetega. "Kuidas siis muidu. Sporti ainult sellepärast tehaksegi, et võita. See ei loe, et meil väga tugev vastane on. Ikka läheme mängima, muidu poleks ju asjal mõtet," rääkis Kerde Delfile.

Küsimusele, mis peaks juhtuma, et Ambla jõud Kalev/Cramost täna üle käiks, vastas Kerde: "Kujundlikult öeldes, siis meie väljakupool peaks olema valge ja see pool, kuhu vastased ründavad, pime. Siis me võidame. Muidu ei tule mängust midagi välja. Meie kõige pikem mees on Erko Linnas, kaks meetrit tuleb vast täis. Teised on amatööri tasemel, aga toredad mehed, kes tahavad väga mängida. Nad on selle nimel kõvasti harjutanud."

Kerde sõnul on Amblale mäng Kalev/Cramoga justkui jõulukingitus. "Suurem osa neist ei saa vist enam kunagi sellise võistkonna vastu mängida. See on meie jaoks väga suur sündmus. Isiklikult loodan, et vastane meid ära ei söö," sõnas Kerde.

Kolmepunktivisetele trennis tavalisest enam rõhku pole pandud, küll aga loodetakse nendest võimalikult suurt kasu lõigata. "Eks nad ikka tahavad, aga ega sellel ei ole vahet, kas sa harjutad iga päev või aastas kolm-neli korda. Kui läheb sisse, on hästi. Kindlasti ajab ka suur pealtvaatajaskond närvi püsti. Aga püüame selle ikka maksimaalselt ära kasutada," lisas Kerde.

Ambla nimekaim mängija on 1996.-2006. aastani erinevates meistriliiga klubides mänginud Erkko Linnas. Meistriliiga kogemus on veel ka Peeter Kraavikul, kes mänginud kõrgeimal tasemel kaks hooaega.

Kalev/Cramo - Ambla kohtumine algab Paides kell 20.