Käesoleva aasta pooli 9-palli maailmameistrivõistlused ratastooli mängijatele toimusid Saksamaal Willingeni linnas. Kokku osales võistlustel 16 maailma parimat mängijat.

Poolfinaalidesse võitlesid ennast lisaks Jounile tema vastane Roy Kimberley Inglismaalt ja teises poolfinaalis rootslane Henrik Larsson ja iirlane Fred Dinsmore.

Mõlemad poolfinaalid möödusid väga tasavägiselt. Jouni suutis oma poolfinaali võita seisuga 7:6 , Larsson pääses oma poolfinaalist tiitlimatšile seisuga 7:5. Põhjamaalaste finaalis oli emotsioone küllaga.

“Kahe viimase aasta ja ka 2004. aasta MM-i võitnud Tähti on Larssoniga, kellel veel EM-i medalite kõrvale MM-i kulda näidata polnud, tihti omavahel just finaalis kohtunud,” kommenteeris Jouni Tähti suurtoetaja, Oympic-Online kasiinooperatsioonide juht Priit Pajumaa.

Seekord oli mõõduvõtmises edukam rootslane seisuga 7:3. “Ka teine koht on hea. Seekord oli natukene ebaõnne, kuid kokkuvõttes võin turniiriga rahule jääda,“ hindas Jouni pärast finaalvõistlust hõbedast medalit.