Võidu toonud kolmepunktiviske 24 sekundit enne mängu lõppu tabas kokku 18 punkti visanud Jason Kidd. Seejuures oli Knicks välja tulnud 17-punktilisest kaotusseisust.

Netsi edukaim oli 23 punktiga Andray Blatche. Knicksile oli see teine järjestikune võit, viimasest kümnest kohtumisest on kaotatud vaid kaks. Nets seevastu on kaotanud järjepanu viis kohtumist.

Los Angeles Lakers sai kolmanda järjestikuse kaotuse ning seitsmenda kaotuse kümne mängu jooksul, kui 94:100 jäädi võõrsil alla Cleveland Cavaliersile, kes lõpetas sellega oma viiemängulise kaotusteseeria. Võitjate parimana viskas Kyrie Irving 28 punkti, Lakersi resultatiivseim oli Kobe Bryant 42 punktiga.

Los Angeles Clippers sai juba seitsmenda järjestikuse võidu, kui kodus alistati 94:89 Chicago Bulls. Ühtlasi on tegemist Clippersi pikima võiduseeriaga kahe kümnendi jooksul. Blake Griffin viskas võitjate ridades 22 punkti ja korjas 10 lauapalli, Chris Paul lisas 18 silma. Kuuest mängust viis võitnud Bullsi edukaim oli 24 punkti ja 13 lauapalliga Carlos Boozer.

Ülejäänud kohtumistes võitis Denver Nuggets 101:94 Detroit Pistonsit ning Washington Wizards 77:70 New Orleans Hornetsit.

Knicks - Nets videokokkuvõte: