Esimesel veerandil sai kiirelt hoo sisse Pärnu meeskond, kes haaras juhtohjad enda kätte. Mida minut edasi, seda paremini sai ka TTÜ oma mängu tööle ning varsti oli seis juba tasavägine. Veerandaja lõppedes oli kerge edu siiski pärnakate käes, seisuks 23:16. Teisel kümnendil tabasid pärnakad järjepanu kaugviskeid, tehes nende toel 13:2 vahespurdi ja juhtides poolaja järel 49:35.

Mait Käbin sõnas: „Esimene veerand ja kogu esimene poolaeg meie poolt vaadanuna andis väga suur optimismi. Rünnak toimis, liikumised toimisid. Rain Raadik oli veidi pehme, kuna oli haige ja ei ole saanud trennitunnetust sisse ja ning seda oli väljakul näha. Seejärel lasime 16 punkti pealt neid jube kiiresti järele ja järsku hakkas meil viltu vedama. Meie omad jäid hiljaks, nemad kerisid punkt-punkti haaval järele ja läksid ette. Lõpusekunditel kõik püüdsid ja tahtsid, kuid vabavisete taha läks meie mänguvõit." Kokkuvõtteks lisas ta: „Hiir oli lõksu jooksnud, nuga oli üles tõstetud, kuid seejärel tehti lõks uuesti lahti.“

Teisel poolajal läks kohtumine veelgi põnevamaks. Tiit Sokk oli teise veerandaja ebaõnnestumistest teinud omad järeldused ning TTÜ mäng oli tunduvalt mitmekesisem. Kolmanda veerandi lõpuks olidki läinud nemad juhtima, seisuks 63:60. Viimased kümme minutit olid pingelisemast pingelisemad. 6 sekundit enne lõppu tõi Kristjan Rinaldo oma ainsad punktid, viies TTÜ punktiga juhtima. Sellega oligi mäng tehtud, kuna Augustas Peciukeviciusel ei õnnestunud järgneval rünnakul kaht vabaviset tabada. TTÜ võitis kohtumise 75:74.

TTÜ resultatiivsemad olid Kiur Akenpärg ja Jaan Puidet vastavalt 25 ja 20 punktiga. Erik Keedus toetas neid 12 punktiga. Pärnu sai hästi hakkama TTÜ liidri Andrew Arnoldi ohjeldamisega, lastes tal visata vaid 7 punkti ning kahepunktiviskeid tabas noormees 15-st 2. Pärnu poolelt tõid Augustas Peciukevicius 21 ning Osvaldas Matulionis ja Kristjan Evart 13 silma.