TV 10 Olümpiastarti on noortesporti propageeriv võistlussari, mis on ainulaadne kogu maailmas. Kergejõustikusari on olnud avastardiks olümpiavõitja Gerd Kanteri, Ksenija Balta, Grit Šadeiko ja paljude teiste Eesti kergejõustiku tippude karjäärile.

Ühtlasi sõlmisid Eesti Kergejõustikuliit ja AS Kalev kolmeaastase koostöölepingu, mille kohaselt saab Eesti suurimast maiustustetootjast TV 10 Olümpiastardi peasponsor.

“Peame oluliseks järelkasvu toetamist, et meil oleks põhjust ka edaspidi rõõmustada oma olümpiasangarite säravate tulemuste üle. Nii nagu Kalev väärtustab eesmärkide saavutamisel sihikindlust, pühendumust, täpsust ja hoolivust, saab just nende sõnadega iseloomustada neid noori, kes täna näitavad parimaid tulemusi TV 10 Olümpiastardis ning ilmselt mõne aja pärast juba ka olümpial,” rääkis AS-i Kalev turundusdirektor Anne Tääkre.

Eesti Kergejõustikuliidu peasekretär Sirje Lippe tõdes, et noorte sportlaste toetamine karjääri algusteel on määrava tähtsusega. "Kolme aasta pikkuse peasponsorlepingu sõlmimine pikaajalise koostööpartneri Kaleviga süvendab veendumust, et Eesti spordisüsteemi üks olulisi võistlusi – laste kergejõustikusari TV 10 Olümpiastarti –, on jätkusuutlik. Hoolimata sellest, et võistlussari käib juba oma viiekümnendaid, on ta aina atraktiivsem nii lastele, toetajatele kui kergejõustikuhuvilistele."