Loimaa klubi resultatiivseim oli lätlane Aivars Petruševics 21 (59%) punktiga, meeskonna kapten Ismo Moilanen lisas 20 (62%), Matti Oivanen 14 (38%) ja Eerik Jago 8 (53%) punkti.

Eile peeti ka osa Meistrite liiga viienda alagrupivooru mängudest. Budva Budvanska esimesest võidust ja Oliver Venno suurest (29 p) panusest on juba kirjutatud. Lisagem, et edasipääsulootust Budvanskal küll pole, aga ka parema asetuse eest järgmisel hooajal tasub pingutada.

Tulemusi Meistrite liigast: Kaasani Zeniit – VfB Friedrichshafen 3:0, Berliini RV – Novosibirski Lokomotiiv 3:1, Trentino Diatec – Tours 3:0, ASSE/Lenniki Euphony – Unterhaching 1:3, Ljubljana Ach Volley – Lube Mačerata 3:1 (!), Moskva Dünamo – Istanbuli Fenerbahce 3:1.

Tiitlikaitsja Zeniit on edasipääsu 12 hulka kindlustanud, Lokomotiiv omab veel teoreetilisi šansse see kaotada - viimases alagrupivoorus kohtub Venemaa meistrivõistluste liider Novosibirskis Venno klubiga. Eivo Žuravljovi hiljutised kaaslased Euphony meeskonnast jätkavad punktita.