Eclex asus avaveerandist alates mängu domineerima. Teise veerandaja lõpuks oldi peal 3 silmaga. Eestlannad kontrollisid ka mängu teist poolaega ning võitsid kohtumise 15 punktiga.

Viive-Kai Rebane tegi kaksikduubli, visates 18 silma ja võttes 10 lauapalli. Mirjam Nikolai lisas 12, Heila Rosenfeldt ja Annika Köster mõlemad 10 punkti. Hästi sekkus pingilt mängu ka nooruke Kadri-Ann Lass visates oma esimeses Naiste Baltiliiga kohtumises 8 punkti.Viktoria naiskonna parim oli Mariya Rashchenia 13 silma ja 10 lauapalliga.

Laupäeval oli Eclex Minskis vastamisi Berezina-RCOR naiskonnaga. Põneva kohtumise lõpuks tuli Jaanus Levkoi hoolealustel vastu võtta napp kaotus 72:69.
Eclex läks alguses mängu juhtima, kuid see edu ei püsinud kaua. Poolajaks valitses tablool viik 35:35. Teine pool mängust kujunes sarnases rütmis esimesele, kus ees oli kord üks, kord teine naiskond. Põnevust jagus kuni kohtumise viimaste sekunditeni, kuid seekord oli õnne rohkem Berezina klubil ning Eclex pidi vastu võtma 3 punktilise kaotuse.

Üleplatsimängijana viskas Viive-Kai Rebane 24 punkti, Heila Rosenfeldt lisas 12 silma. Annika Köster tegi kaksikduubli 10 punkti ja 11 lauapalliga.
Berezina-RCOR naiskonna resultatiivseim oli Iryna Chubkavets 22 punktiga.

Pühapäeval mindi vastamisi Kati Rausbergi koduklubi Tsmoki-Minskiga. Eclex pidi tunnistama vastaste paremust 74:62.
Tsmoki-Minsk asus avaveerandist alates kohtumist kontrollima, kuid Eclex püsis hästi kannul. Poolajaks oli vahe vaid 5 punktiline kodunaiskonna kasuks. Seejärel sai aga kaasmaallaste vastu hea hoo sisse Kati Rausberg, kes viskas teisel poolajal sisse kõik 4 teele saadetud kolmepunkti viset. Rausbergi eestvedamisel sai Tsmoki-Minsk sisse piisavalt suure edu, mida Eclexil õnnestus küll vähendada, kuid mitte enam tasa teha.

Kohtumise resultatiivsemad olid Mirjam Nikolai 14, Viive-Kai Rebane 12, Anastassia Ptitsõna 10 ning Birgit Piibur 9 silmaga.
Tsmoki-Minski poolel viskas Viktoryia Harper 17 ning Kati Rausberg 14 punkti.

„Valgevene tiimid olid kõik väga sitked ja ettearvamatud, mängisid agressiivselt ja viskasid väga hästi. Kindlasti suudame Tallinnas nende vastu paremini mängida, sest 14 tunnine bussisõit ja kolme mängu järjest mängimine jätsid oma jälje nii halva viskeprotsendi kui pallikaotuste näol. Vabandused kõrvale jättes, mängisime pisut alla oma taseme ja loodame, et suudame tulevikus oma potensiaali paremini välja mängida,“ võttis raske nädalavahetuse kokku Viive-Kai Rebane.

Järgmised Baltiliiga mängud peab Eclex kodusaalis Tim-Scuf naiskonna vastu 17-18. detsembril.