"Mitmed kontinentaaltasemega meeskonnad on minuga ise ühendust võtnud, kuid rahaliselt on pakkumised olnud väga nigelad. Reaalselt tuleks endal peale maksta, et väiksemas profiklubi sõita. Ei näe sellel mõtet," vaagis Mandri tulevikuväljavaateid.

Oktoobri algul oli Mandri lähedal lepingule Belgia Prokontinentaal taseme meeskonnaga, mis tänavu kandis nime Accent.jobs - Willems Verandas. Suusõnaline kokkulepe oli sõlmitud, kuid kuna Kanada profitiim SpiderTech powered by C10 ootamatult lagunes ja turule tuli rahaliselt kindlustatud sõitjaid, hakkas Belgia klubi vastusega venitama. "Siiani pole nad mulle lõplikku vastust andnud. Kui alguses lootsin, et asjad lihtsalt venivad, siis nüüd lepinguni jõudmine väga kahtlane. Lähen järgmise nädala alguses Prantsusmaale, kus uurin võimalusi liituda EC Saint-Etienne Loire amatöörtiimiga, kus sõitsin ka 2005. aastal enne profiks saamist. Praegu tundub nendega kaubale saamine ja seal jätkamine üsna tõenäoline," rääkis Mandri.

Samas klubis tegi 2010. aastal nii-öelda vaheaasta Tanel Kangert, kes pääses seejärel Jaan Kirsipuu eestkostel otse Astana Pro Teami.