Kohtumist alustas paremini TTÜ, kes sai kiire algedu. Seejärel said KK Pärnu oma kaitse tööle ning mida minut edasi, seda lähemalt Pärnu jõudis. Veerandaja lõppedes oli ees siiski Tallinna meeskond 12:10. Teisel kümnendil läks hoogu Augustas Peciukevicius, kes tabas järjepanu korve, viies juhtima omakorda pärnakad, mille peale TTÜ-l ei jäänud muud üle kui võtta time-out. Sellest oli kasu, kuna poolaja lõppedes olid ees juba nemad 33:28.

Mait Käbin oli kaotuse pärast väga kurb: „Kurbus on südames, et tegime mannetu soorituse. Meie mängul ei olnud liidrit ega sära ning järjest tulid lihtsad eksimused ja korve ei tulnud kuskilt.“ Ta lisas: „Vastased pakkusid meile initsiatiivi, kuid me polnud valmis seda võtma. Polnud seda liidrit, kes tõmbaks meeskonna nii kaitses kui ka rünnakul käima.“

Pärast riietusruumist tagasi tulekut kasvatas TTÜ vahe esmakordselt 10-punktile. Pärnakad kogusid end veidi ning mõne minuti pärast oli vahe vähenenud ühele punktile. Enne otsustavat veerandit oli Tallinna meeskonna edu siiski veidi kindlam, seisuks 49:43. Viimasel kümnel minutil oli initsiatiiv liikunud TTÜ valdusesse, kes võitis kohtumise lõpuks 12-punktiga 67:55. „Mõlemal oli mitu mängu järjest ning mäng toimus väsimuse foonil. Meil läks väheke paremini, kuigi mäng oli närviline,“ rääkis Tiit Sokk.TTÜ punktid jagunesid meeste vahel küllaltki võrdselt. Resultatiivsemad olid Kiur Akenpärg 16, Andrew Arnold 14, Mooses Kaja 12 punktiga. Nii Kristjan Makke kui ka Erik Keedus lisasid mõlemad 10 silma. Pärnul jõudsid kahekohalise arvu punktideni vaid nende leedulastest võõrleegionärid Augustas Peciukevicius ja Osvaldas Matulionis, kes viskasid vastavalt 14 ja 13 punkti.