„Väsimuse foonil, pärast kolmepäevast treeningtsüklit, tuli mäng kenasti välja. Samas on mul küsimus: miks mehed ei võiks kogu aeg samavõrd hästi mängida?" lahkas Kalevi peatreener, kirjutab Õhtuleht. "Mängupildil polnud viga, rünnak kulges, ent kaitses ehk eksisime liiga palju," lisas Kuusmaa.

Peatreeneri sõnul oli treeningtsüklist kindlasti kasu, kuid taolises olukorras on vigastuste oht suurem ning nii saigi Gary Wilkinson trauma: „Ta tõmbas ära mingi tagumikupiirkonna lihase."

Hetkel on veel vara öelda, mis täpselt juhtus ja kui tõsine see vigastus on, aga Wilkinson vajab arvatavasti taastumiseks puhkust ja aega.

Kalev/Cramo treener Alar Varrak ütles peale mängu, et on meeste esitusega väga rahul: „Me küll kaotasime mängu, aga mehed võitlesid tublilt ja andsid endast parima. Sellist mängu tahaks iga kord näha. Pall liikus, kaitse suuremalt jaolt toimis, meeste visked tabasid – hea mäng ühesõnaga, aga parim võitis."

"Ainus, mille üle võiks nuriseda olid vastaste kiirrünnakud, millega me ei tulnud toime. Himki kiirrünnakud on tegelikult kõigile teada ja neid kardetakse ka Euroliigas. Mis mulle eriti meeldis, oli see, et meie mehed tegid vähe pallikaotusi. Samuti tooks eraldi välja Frank Elegari panuse, täna teda jagus kõikjale. Tubli mäng oli, mehed olid tublid, pole midagi öelda,“ lisas Varrak.