Andersoni panus võidumängus oli jällegi hea. Ta viskas 15 punkti, tegi 3 vaheltlõiget, andis koguni 6 resultatiivset söötu ja võttis 1 lauapalli. Eestlanna effektiivsustegur oli kogu kohtumise paremuselt teine.

Juba neljapäeval on Dunav 8806 EuroCup sarja raames kodusaalis vastamisi Türgi naiskonnaga Botas. Viimase omavahelise kohtumise 1. novembril võitis 4 punktiga Botas.

Sel nädalal on Eurosarjas võitlustules ka Jana Rannaveski klubi Olimpia. Mõõtu võetakse Prantsusmaa naiskonna Union Hainaut-i vastu, kellele samuti kuu alguses võõrsil kaotati 5 silmaga.

Saksamaa meistriliigas avas võidukonto Liisi Sokmani koduklubi Bamberg, kes alistas Herneri 80:64. Sokman kohtumises kätt valgeks ei saanud, küll aga võttis 2 lauapalli.

Samuti Saksamaal palliva Mailis Pokki naiskond BG Avides 89 pidi tunnistama Heli Girls paremust 60:68. Pokk viskas 20 minutiga 7 punkti, võttis 4 lauapalli ja andis 1 korvisöödu.

Prantsusmaa NF1 liigas sai järjekordse võidu kirja ka Triin Teppo klubi Basket Club Saint Paul Reze. Kodusaalis alistati Aulnoye AS naiskond 78:62.