Täiseduga jätkavad kolm Itaalia, kaks Venemaa ning üks Belgia ja Poola klubi: need on Kaasani Zeniit ja Novosibirski Lokomotiiv (juhivad võrdselt 15 punktiga Venemaa meistrivõistlusi), Lube Mačerata (Itaalia mv liider), Cuneo Lannutti ja Trentino Diatec (neljakordne klubide maailmameister), Maaseiki Noliko ja Belchatowi SKRA, kirjutab volley.ee.

Võitu „välistavate“ meeskondade hulgas on meile tuttavad ASSE/Lenniki Euphony (Belgia, Eivo Žuravljov), Budva Rivijera Budvanska (Montenegro, Oliver Venno), Zalau Remat (Rumeenia) ja üllatuslikult ka kuulus Türgi klubi Istanbuli Fenerbahce. Viimane kaotas nii Belchatowi, Moskva Dünamo kui Constanta Tomisele. Türgi meeskonna peatreener on endine Venemaa koondise peanõunik Daniele Bagnoli.

Venno eelmine klubi VfB Friedrichshafen on üle olnud vaid Innsbrucki Hypo Tirolist (3:2) ja paikneb kahe punktiga kolmandal kohal. Kahe edasiääseja kohta üritavad kindlustada Kaasani Zeniit (9 p) ja Roeselare Knack (Belgia, 6). Knacki ründeliini kuulus läinud hooajal mäletavasti Eerik Jago.

Võitlus esitosinasse kvalifitseerumise nimel jätkub tuleval nädalal.