Prahas võistleb 6 eesti judokat: Juhan Mettis, Grigori Minaškin, Andre Seppa, Dmitri Lepp, Iljas Avir ja Alexander Zelenskiy. Treeneritest sõitsid kaasa täiskasvanute koondise peatreener Aavo Põhjala ning U-23 peatreener Vladimir Stepanjan.

Reedel võistleb kehakaalus – 66 kg Avir, kelle esimeseks vastaseks loositi ukrainlane Paskar.

Laupäeval on võistlustules Zelenskiy (-73 kg) ning hiljuti kaalukategooriat vahetanud alles 19-aastane Seppa (-81 kg). Zelenskiy esimese ringi vastaseks on hollandlane ning Seppal ukraina judoka.

Suurimad medalilootused asuvad maadlema pühapäeval, kui -100 kg meeste seas teeb kaasa Minaškin, kes on juuniorite EM-ilt võitnud 2 medalit ning juuniorite MM-l pronksmedali. Lisaks Minaškinile on pühapäeval meeste raskekaalus +100 kg kaasa tegemas Mettis ning Lepp. Lepa esimeseks vastaseks on sakslane Breitbarth. Mettis on seni ainus eesti judoka, kes U-23 EM-lt medali on võitnud (hõbemedal aastast 2010). Seekord on tema esimeseks konkurendiks Venemaa esindaja Nazhmudinov, kes on samuti U-23 EM-i medalimees. Mettis kommenteeris eesolevat võistlust järgmiselt: „Esmane eesmärk on kindlasti Prahast tervena naasta, vigastused on paratamatult mu ettevalmistust seganud, kuid matile lähen võitlema. Jääksin võistlustega rahule kui suudaksin medaliga naasta.“