"Iga kord, kui mängime Steveni vastu, ütleb treener, et peame temaga väga ettevaatlikud olema, sest just tema tegevus otsutab tihti mängu saatuse," rääkis Malmös sündinud ent Pariisi Saint-Germainis mängiv ründaja pressikonverentsil.

"Kuid ma tahaksin Stevenit näha - muidugi, Liverpool on kõva klubi - ühes rahvusvahelise tasemega suurklubis, kus tal oleks võimalik tiitleid võita," sõnas pikakasvuline Ibrahimovic.

"Samuti oleks see huvitav Inglismaa vaatenurgast, sest siis nähtaks, kuidas mängija saab hakkama mõnes teises liigas," vihjab Ibrahimovic ehk sellele, et Gerrard võiks liituda PSG-ga?

Gerrard mängis oma 600. kohtumise Liverpooli eest möödunud nädalavahetusel Londoni Chelsea vastu. Anfieldi legend on võitnud meeskonnaga kaks korda FA-cupi (2001, 2006), üks kord nii UEFA karika (2001) kui ka Meistrite Liiga (2005).

"Minu arvates võib fantastiline mängija läbi lüüa igas liigas, ükskõik kus ta ka ei mängiks," jätkas temperamentne Ibrahimovic.

"Olen üsna kindel, et Steven teeb seda (lahkub Liverpoolist - toim.). Ta on mänginud maailma ühes paremas liigas. Ta on suurepärane mängija," jätkus Ibrahimovicil kiidusõnu lõpetusekski.

Allikas: Goal.com