Wach oli kogu matši vältel Klitškost selgelt nõrgem, kuid võitles vapralt ja püsis püsti viimase ehk 12. roundi lõpuni. Klitškole oli see karjääri 59. võit, Wachile seevastu esimene kaotus. Klitško üks esimesi õnnitlejaid oli muideks Rocky Balboa ehk Silvester Stallone isiklikult.
Enne matši
Ühtlasi on Wach esimene mees Klitško karjääris, kes temast pikem on ning seetõttu saab tõenäoliselt üle pika aja näha ukrainlast mõnel määral teise tehnikaga võitlemas. "Klitško arsenal on suhteliselt lai. Ta peaks pooldistantsile minema, nii oleks ta efektiivsem. Wach on hea liikumisega. Huvitav on näha, kuidas mõjutab Emanuel Steward´i puudumine, kelle juhendamisel ta kunagi kaotanud pole," arvas poksikoondise peatreener Ervin Kade.

32-aastane Wach on karjääri jooksul alistanud kõik 27 vastast. Seejuures viimased 7 on tulnud tehnilise või tavanokaudiga. Wachi tuntuimad vastased on olnud Kevin McBride ning Tye Fields, mehed alistusid Wachile vastavalt neljandas ja kuuendas raundis. "Poolakas tundub veidike ülehinnatud. Tehniline võitleja, kel ei tundu olevat midagi erilist. Kui tahad tšempion olla, peab sinus midagi erilist olema. Ta tundub liiga standartne."

Klitško asub oma IBO, IBFi, WBO ja WBA supertiitlit kaitsma kolmandat, maailmameistristaatust aga juba 12. korda! Kade arvates jäävad vööd siiski ukrainlase kätte ka edaspidi. "Wach kukub kuuendas raundis," ennustab Kade.