Eestis viibis ta Jäähokiliidu presidendi Jaan Mölderi külalisena ning ei ole suurem saladus, et eesmärk on MHLi laienemine Eestisse. Just Jefimovi juhtimise ajal on toimunud MHLi plahvatuslik laienemine. Esmalt loodi juurde MHL2 ning mõlema liiga meeskondade arv on jõudsalt kasvanud, nii nagu ka osalevate riikide arv. Balti riikidest on esindatud nii Läti kui Leedu.

"Nägin siin asja vastu elavat huvi ja see on peamine," rääkis Jefimov Delfile. "Näen tahtmist hokit arendada, luua liiga jaoks vajaliku tasemega meeskond. Siin on kus mängida, pean silmas Tallinnat ja Narvat. Kui kõik läheb oodatud rada mööda, siis juba järgmise aasta aprillis võiks Eesti klubi osaleda MHLi B-divisjoni kvalifikatsiooniturniiril," tõi Jefimov välja konkreetse ajalise daatumi.

"MHLi liiga eksisteerib iseenesest neljandat hooaega, oleme kasvanud maailma suurimaks profiliigaks 64 võistkonna ning 9 osaleva riigiga. Lätist mängib liigas kaasa neli ja Leedust üks võistkond. Kõrgem divisjon on väga professionaalse tasemega, kuhu kuuluvad KHLi klubide järelkasvutiimid ning mängijad pretendeerivad oma esindusklubidesse ja kõrgetele kohtadele NHLi draftis. Näiteks tänavuse drafti esimene valik Nail Jakupov mängis ühe hooaja ka meie liigas," lisas Jefimov.

Vaata Dmitri Jefimovi Delfile antud intervjuud täismahus: