Mängu lõpu eel realiseeris Sergio Agüero Alexandar Kolarovi tsenderduse, kuid serblasele vilistati suluseis. Samuti ei antud Mario Balotellile penaltit, kui teda värava ees särgist tiriti.

"Kohtunik ja tema meeskond olid täna allapoole igasugust arvestust. Me lõime kolm väravat ja lasime endale lüüa kaks rumalat väravat," sõnas Mancini mängujärgsel pressikonverentsil. "Ma ütlesin kohtunikule, et see oli värav. Ma ei näinud viimast situatsiooni Marioga, kas see pidanuks olema penalti või ei, aga mängijad ütlesid, et oleks."

Cityl on pärast nelja kohtumist Meistrite liiga tabelis kirjas vaid kaks punkti ning Mancini on sisuliselt juba edasipääsulootuse kaotanud, mis sest, et kaks võitu võiksid nad veel 16 parema hulka aidata.

"See on läbi. Usun alati oma meeskonda, kuid arvan nüüd, et see on väga raske. Kui me võidame kaks mängu, saame kaheksa punkti ja pääseme edasi, võime Meistrite liiga võita. Väga lihtne - kui see on meie saatus, siis me peaksime Meistrite liiga võitma. Meil oli võimalus võita Bernabeul, kuid tegime mõned vead, võõrsil Ajaxi vastu sama lugu, me ei mänginud hästi, kuid me läksime juhtima ning meil olid võimalused teise värava löömiseks olemas, aga me ei kasutanud neid. Sama juhtus täna. See on läbi."