Esimesel veerandil sai oma mängu hästi käima Rapla, kes läks kiirelt 11:2 juhtima. Oli näha, et Valga meeste jalgades oli eilne tasavägine heitlus Kalev/Cramoga. TYCO Rapla hoidis initsiatiivi kindlalt enda käes, juhtides pärast esimest kümmet minutit 21:9. Teisel veerandajal kasvas vahe veelgi. Rapla meeskond mängis usinasti nii kaitses kui ka rünnakul, juhtides poolaja lõppedes täpselt poolega, seisuks 40:20.

Teisel poolajal ei suutnud TYCO Rapla enam keskendumist säilitada ning Valga hakkas tasapisi oma mängu leidma. „Me ei suutnud keskendumist säilitada ja jäime maa-ala vastu hätta. Sellega tegime endal ise elu raskeks. Õnneks oli meil lõpuks kindlust rohkem, et see võit ära võtta,“ rääkis TYCO Rapla manager Jaak Karp. Viimasel veerandajal muutus mäng juba tasavägiseks ning pool minutit enne normaalaja lõppu oli 3 punktiga ees hoopis Valga. Seejärel tehti kolmepunkti joone taga viga kogenud Andre Pärnale, kes kindlalt vabavisked realiseeris ning mängu lisaajale viis.

Lisaajal oli juba kergelt aktiivsemaks pooleks Rapla, sest Valga väsis aina enam. „Lõpuks läks mäng nugade peale, kuid otsest murdepunkti ei olnud. Lihtsalt me kestsime veidi paremini, sest Valgal oli eilne Kalev/Cramoga mäng jalgades,“ rääkis Karp. TYCO Rapla võttiski lõpuks Valga/Maks ja Mooritsa vastu raske 69:66 võidu, mis on Raplale ühtlasi teiseks võiduks koduses liigas.

Rapla resultatiivseim oli Rait-Riivo Laane, kes viskas 17 punkti, andis 5 resultatiivset söötu ning võttes lauast 6 palli. Illimar Pilk lisas 14, Indrek Kajupank 13 ning Andre Pärn 11 silma.

Valga poolelt tõid nii Joonas Järvelainen kui ka Edgars Cunda 17 punkti. Neid toetas Raitis Grafs 14 punktiga. Cunda võttis lisaks lauast 11 lauda, tehes kaksikduubli.