Kohtumise algus lubas põnevat intriigi kui Viiking Spordi meeskonda mitte pääsenud leegionär Jevgeni Bagurikov viis külalised juhtima.

Viiking Spordil kulus 7 ja pool minutit kuni Maksim Ivanov sai võõrustajate mängumasina käima. Vennad Ivanovid, siis Maksim ja Sergei andsid seejärel tõelise etenduse. Esimese arvele kogunes 5 väravat ja 5 söötu, teisele 2 väravat ja 6 söötu!

Mängust kui sellisest väga palju rääkida ei ole – 17:2 (6:1; 5:1; 6:0) on selleks liiga veenvad numbrid. Viiking Spordi üleolek igas mänguelemendis oli mäekõrgune. Pigem oli huvitav jälgida Eesti koondisega Kiievisse Sotši olümpiamängude eelkvalifikatsiooniturniirile sõitvate mängijate hetkevormi.
Vendadest Ivanovidest oli juba juttu. Päris heas hoos oli ka 4 väravat visanud Maksim Borovikov ning silma paistis ka Konstantin Grištšenko.

Väravavaht Sizov (siis Viiking Spordi oma, tema noorem vend sekkus pärast viiendat väravat mängu Viru Sputniku vormis) väga tõsist tööpäeva kirja ei saanud.

Škoda jäähoki meistriliigas tuleb nädalane paus. 12 punktiga neljast mängust juhib täiseduga meistivõistlusi Narva PSK. 9 punkti on tabelis Viiking Spordil, 6 nii Tartu Kalev-Välgul kui Tallinna HC Panter Purikatel. Viru Sputnik on pärast nelja mängu punktita.