Maa meistrivõistlustel on Budvanska pidanud ühe mängu, Euroopa Meistrite liigas kaks, kaotades null-kolm nii Novosibirski (Venemaa) kui Česke Budejovice (Tšehhi) meeskonnale.

„Elu siin läheb treeninguid tehes. Laupäeval oli esimene mäng Montenegro meistrivõistlustel, mille võitsime 3:0 lihtsalt. Tase on siin ikka kehv, Rakvere ja Võru saaks ka meie eilsest vastasest kergelt jagu. Kohalikus liigas on koos meiega neli meeskonda, mängitakse kaks ringi läbi, siis on poolfinaal ja finaal," rääkis Venno.

"Oli ette teada, et palgaraha laekumisega tekib probleeme, aga praegu olen olen kõik kätte ssaanud. Elutingimused on head, kliima samuti - päike paistab ja lund siin ei saja. Temperatuur alla 15 kraadi ei pidanud langema. Korter on kahetoaline, linn väike, jalgsi saab igale poole."

"Meeskonnaga saan hästi läbi, olen ilusti sisse elanud. Loodan järgmisel meistriliiga mängul hästi esineda. Trennis üritame sidemängjaga kõik paika saada, et tõste sobiks mulle. Koostöö temaga enam-vähem klapib, aga vahel kõigub tõste ikka väga, eriti võistlusmängudes."

"Kui palka enam kätte ei saa, siis üritan esmalt ikka välismaale jääda, kuid see selgub alles detsembris-jaanuaris. Loodan, et maksavad korralikult kõik ära. Ei ütleks, et ma valeotsuseid teinud oleks. Pakkumistest, mis laual, oli Budva oma kõige parem," lisas Venno.