Torkan kiirelt vahele: "Tartu liigub siis sinna suunda, mida juba aastaid on propageerinud ja õigeks pidanud Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber?". Kullamäe pahvatab naerma. "Ikka-ikka. Õppida tuleb ju targematelt!"

Kullamäe ketrab just arvutis kahte Južnõi Himiku mängu, kellega teisipäeval, 6. novembril Ukrainas kokku minnakse. "Selgelt välismaalastele üles ehitatud meeskond, kus pearolli kannavad 3 ameeriklast ja 2 endise Jugoslaavia koolkonna esindajat. Eriti jäi silma mustade tagamängijate oskuslik tegutsemine üks-üks olukordades, mis võib meile palju muret tekitada. Vastaste tagamängijate ohjamine saabki olema võtmeküsimuseks. Willie Deane ja Devoe Joseph tunduvad väga kiired ja hea viskega. Viimases Balti liiga kohtumises jäime Utena Juventuse tagamängijatega hätta, nüüd tunduvad vastu tulevat veel kraadi võrra kangemad mehed. Kui vastased juhivad Ukraina superliigat, siis ei saa tegu olla nõrga meeskonnaga. Nad on võitnud ka VTB Ühisliigas mängivaid klubisid. Samas usun, et kui teeme hooaja parima mängu, siis võime kohtumise enda kasuks kallutada," arutles Kullamäe.

TÜ/Rocki peatreeneri nägemuses peab edu saavutamiseks skoorimine jagunema ühtlasemalt kui viimastes mängudes. "On mänge, kus viskame küll palju punkte, kuid need jagunevad ebaühtlaselt. Justin Ingrami hakkavad vastased kindlasti erilise hoolega töötlema ning esile peavad tõusma teised mängijad. Pean siin eelkõige silmas Kristo Saaget, Silver Leppikut ja Tanel Kurbast. Nende panus rünnakul peab kasvama ja ma tean, et nad on selleks võimelised. Napp kaotus meid Ukrainas ei rahulda, läheme tõeliste spordimeeste kombel mängima võidule," pani Kullamäe vestlusele punkti.