Kas Eesti esindusmeeskond valib Euroliiga või üliõpilaste olümpiamängud, tuleb otsustamisele lähiajal. Omad plussid ja miinused on mõlemal. Peatreener Avo Keel on juba teinud koondise kandidaatide esialgse (laiendatud ja noorendatud koosseisu) nimekirja eesmärgiga anda mängupraktikat ka potentsiaalsetele koondislastele.

Toetuse pälvis rannavõrkpalliduo Rivo Vesik – Kristo Kollo ettevalmistusplaan, mille aitas kokku panna olümpiavõrkpallur Kristjan Kais. Sihiks on mitte üksnes pääs Rio de Janeiro olümpiamängudele, vaid ka hea esinemine seal.

Omamoodi pinget kruviv teema on Eesti ja Soome ühisavaldus 2015. aasta Euroopa meistrivõistluste korraldamiseks. Täna inspekteeris põhjanaabrite juures Euroopa Võrkpalli Konföderatsiooni asejuht Philip Berben, laupäeval kontrollib ta eestlaste hotelle ja võistluspaiku. Lõppotsuse langetab CEV-i üldkogu 16. novembril oma peakorteris Luksemburgis.

Mäletavasti kandideerisime soomlastega ka EM-2013 finaalturniiri korraldamisele, siis langes valik Poola ja Taani kasuks. Seekord rivaalitseme Itaalia ja Bulgaariaga. Alagrupi- ja veerandfinaalmängud on planeeritud võrdselt Eestisse ja Soome, poolfinaal- ja medalimängud Helsingisse.