Kolm vooru enne hooaja lõppu esikoha kindlustanud Nõmme Kaljul on jäänud mängida veel vaid Tartu Tammekaga kodus, pärast mida leiab aset suur tiitlitseremoonia ja selleväärilised pidustused.
Mängu tähtsust tõstab ka tõik, et oma karjääri viimase mängu peab just Nõmme Kalju särgis teenekas Eesti koondise ründaja Kristen Viikmäe, kes kodumaad koguni 114 kohtumises esindanud on.
Staadionil on võimalik kohapeal osta meistermeeskonna postreid, mängijate pilte ja ajaloolist klubi ühispilti. Lisaks on meistriks tulemuse puhul võimalik soetada spetsiaalselt tehtud meistrisärke. Müügile tuleb palju erinevaid fännitooteid.
Kohapeal mängib ajaloolist muusikat ka klubiga väga tugevalt seotud ansambel Raisk, mis koosneb Nõmme Kalju fännidest ja nad on kirjutanud ka ekstra klubile laulu, mis tuleb esitusele ka hooaja lõpumängul. Esineb ansambel Bombillaz, kes samuti on klubi tiitlivõidu puhul looga hakkama saanud.
Loomulikult on hoolitsetud ka korraliku toitlustuse eest. Staadioni alal on avatud baar, kus pakutakse teed, kohvi, pirukaid, sooja suppi ning palju muud.
Peale suurt tiitlipidu sõidetakse klubi ja fännidega spetsiaalselt tiitli tähistamiseks ehitud kahekordse bussiga Kadriorust Kesklinna, et suurt võidurõõmu ka rohkemate inimestega jagada.
Lisainfot ajaloolise tiitlipeo ja muu huvitava kohta leiab Nõmme Kalju kodulehelt www.jkkalju.ee ja klubi ametlikult Facebooki lehelt www.facebook.com/jkkalju