Mis aga motiveeris pallurit uut kontrahti sõlmima? “Esmalt muidugi UEFA Meistrite liiga – see on iga palluri unistus. Ja ma tunnen, et olen osake sellest klubist, mitte vaid välismängija. Mulle meeldib Eesti ja Nõmme Kalju on mulle väga südamelähedaseks saanud,” vastas alati rõõmsameelne portugallane.

2011. aasta suvel Nõmme Kaljuga pooleaastase lepingu sõlminud 30-aastane pallur otsustas hõbemedaliga lõppenud hooaja järel lepingut ka 2012. hooajaks pikendada, et jätkata klubi särgis meistritiitli jahtimist. Oma Debüüthooajal tegi ta kaasa 13 kohtumises.

Tänavu on ta aga teinud hetkeseisuga kaasa 14 Meistriliiga kohtumises ning aidanud Nõmme Kaljul tulla Eesti meistriks. Euroopa Liigas tegi kaitsja samuti kaasa mõlemad mängud Hazari Lankarani vastu.

“Järgmisel aastal on meil tiitli kaitsmine veelgi raskem, kuna kõik on tiitlikaitsja vastu mängides rohkem motiveeritud. Klubi on ambitsioonikas ning me tahame kasvada suuremaks ja tugevamaks ühtseks klubiks. Näitasime tänavu head taset ning usun, et suudame siin riigis veel midagi suurt korda saata!” lisas ambitsioonikas pallur.

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio kiitis mängijat: “Kui Jorge on väljakul, annab ta endast meeskonna võidu nimel alati maksimumi ning tema motiveeritus mõjutab ka kogu tiimi. Ta on meil väga oluline mängija ning uuel hooajal loodame temast väga palju abi tiitli kaitsmisel. Klubi ja fännid on kindlasti selle lepingupikenduse üle väga õnnelikud.”

Nõmme Kalju peab oma järgmise ning ühtlasi ka hooaja viimase kohtumise 3. novembril Kadrioru staadionil algusega kell 14.00 Tartu Tammekat võõrustades, kus peetakse maha ka suur Meistriliiga tiitli tähistamispidu.