Varem koduväljakul Berliini Albale ning eelmisel nädalal võõrsil vaid kahe punktiga Tel Avivi Maccabile kaotanud Kanguri meeskond juhtis veel viimasel veerandajal 14 punktiga, ent vajas lõpuks Bobby Browni tabamust viis sekundit enne lõppu, et pääseda viigi ja lisaajani.

Lisaajal oli kolmepunktilise edu käest andnud Sienal kasutada kahepunktilises kaotusseisus viimane rünnak, ent ei David Moss ega Marcelus Kemp suutnud end korralikult viskele mängida.

Luhtunud võimalusi mäng Itaalia klubi kasuks kallutada jäi hingele ka Kangurile, kes viskas väljakult mööda kõik viis viset, neist kaks lisaajal. Eestlane mängis kokku 24 minutit, kogus kolm punkti (kahesed 2st 0, kolmesed 3st 0, vabavisked 4st 3) ja kaks lauapalli.

Marcus Williams ja Earl Calloway tõid võitjatele 15, Bobby Brown kaotajatele 22 punkti.

Montepaschi on kolme vooru järel Euroliiga B-alagrupis ainus võiduta meeskond. Maccabil on 3, Unicajal ja Albal 2, Prokomil ja Chalonil 1 võit. Järgmisel nädalal kohtutakse koduplatsil Chaloniga.

Teistes reedeõhtustes Euroliiga mängudes võitis Cantu BC Himki 67:54, Ljubljana Union Olimpija kaotas Ateena Panathinaikosele 67:85 ja Istanbuli Anadolu Efes sai jagu Zagrebi Cedevitast 85:66.