Üks, kes välismaal mängida enam ei taha, on kolmekümneaastane VaLePa ja koodise rünnakuliider Olli Kunnari. Augustikuisel Tallinna-turniiril tegi ta Eesti meeskonna vastu mängu ära (3:2), aga eile Selveriga sama korrata ei õnnestunud. „Mäng kõikus üles-alla, tegime vastasele võitmise lihtsaks,“ tuunistas ta Soome võrkpalliportaalile.

Kunnari avaldusega ei resoneeru peatreener Ugis Krastinši kommentaar. „Hea mäng oli, mõlemad meeskonnad mängisid väga hästi. Teadsime, et Selveril on tugev serv, meie oma serv neljandas geimis enam ei toiminud. Viies geim on rohkem loto moodi, seekord käändus lõpp vastase kasuks,“ leidis Krastinš.

Soomlasi oli kodumaalt toetama tulnud mitukümmend võrkpallisõpra eesotsas Sastamala linnapeaga. Loomulikult ootavad nad, et 1. novembri õhtul lõppseis väljakuperemeeste kasuks käänatakse. Mäng Vexve Arenal algab kell 18.30.

Soomlaste mis tahes numbriline võit annab eestlastele võimaluse edasi pääseda lisageimi kaudu, soomlaste kaotus kukutab nad Challenge karikasarja. Halvemal juhul sünnib sama eestlastega, lohutavaks teadmiseks see, et tõenäoliselt saab läbi teha põgusa Itaalia-visiidi.

Lõpetuseks natuke numbreid eilse mängu kohta. Silmapaistvalt rünnanud Kristjan Õuekallas kogus 27 (67%), soomlaste statistika põhjal isegi rohkem - 28 punkti. Marti Juhkami arvele kanti 19 (21?, 54%), Timo Tammemaale 15 (80%), Argo Meresaarele 12 (28%), Andri Aganitsile 8 (54%), libero Asko Esna näitajad olid 36/18%.

Olli Kunnari vastas 25 (56%), Ansis Medenis 24 (63%), Anssi Vesanen 12 (77%), Eduard Venski 11 (70%), Elvis Krastinš 8 (39%) punktiga.